BALCON AL CARIBE Headline Animator

La Hora en Cuba

Da Click en los Anuncios para Ayudar al Mtto de este Blog. Gracias

Marti por siempre!!

Marti por siempre!!
Marti por siempre!

viernes, 19 de marzo de 2010

Doble discurs, hipocresia doble

La Tarja de Bronze en el vedat que colpeja la hipocrecia


EL MOVIMENT BLOGGER, està cridat a ser el catalitzador MORAL DELS GOVERNS, DAVANT ELS ULLS DEL MÓN (A. Boente)

Doble discurs, hipocresia doble

Quan el 1981, la senyora Margaret Thatcher, per llavors Primera Ministra d'Anglaterra, va deixar morir a dos activistes de l'IRA irlandès, que van estar més de dos mesos en vaga de fam, un prominent líder polític va fer pública la declaració que de seguides transcrivim.

La tossuderia, la intransigència, la crueltat, la insensibilitat davant la comunitat internacional, del govern britànic davant del problema dels patriotes irlandesos en vaga de fam fins a la mort, recorden Torquemada i la barbàrie de la Inquisició en plena edat mitjana.

Tremola els tirans davant homes que són capaços de morir per les seves idees! Després de seixanta dies de vaga de fam, al costat d'aquest exemple, què van ser els tres dies de Crist en el Calvari, símbol durant segles del sacrifici humà?. És hora de posar fi, mitjançant la denúncia i la pressió de la comunitat mundial, a aquesta repugnant atrocitat! ".

. Això va ser dit el 18 d'agost de 1981. Qui ho va dir? FIDEL CASTRO. No cal cap comentari. Només cal recordar al mateix que va deixar morir al pres polític cubà Orlando Zapata, en vaga de fam fins a la mort.

Autor
Simon Bocanegra Simon Bocanegra

Publicat al Diari Veneçolà Tal Cual el 18-03-10

No hay comentarios:


Buscar en este blog